30 januari 2012

27 januari 2012

skissen/ritboken


Livet i dagarna.

Jag är förvirrad och har börjat fixa konton till konsthögskolor för ansökningar. En del av mig säger: amen helvette va jag äger, klart jag kommer in. Den andra säger(som min gamla lärare sa): Tro inte för mycket om dig själv, du är inte där än.

Outar mig på  internetz istället. Nu ska jag bara komma på varför jag ska berättiga min existens på en konsthögskola. Jag vill skriva KUKUKUKUKUK FÖR JAG INTE FATTAR HUR JAG SKA ÖVERLEVA ANNARS. Med det sagt så är det en himla tur att jag inte ska söka journalisthögskolan på alla sätt och vis.

Jamen, gullejag. Nu ska jag ta mig plats och skrika mer än någonsin och tro på mig själv som att det inte finns någon morgondag. Puss.

19 januari 2012

saker som är på gång,










Bra skit, som ska få en bättre scanning. Men hey. Det kommer bli bra.

13 januari 2012

hello life.

Gjord av mig, jag är ju som sagt målare ej fotare. men jag gillar den!
              

otursdagen

Eftersom att det är en otursdag så får ni en fin bild på jag och min vän Anna, vi har inget band som man kan tro men jag är high-fashion och Anna kan rita fint. Henne kan man se i den senaste upplagan av barntidningen Tivoli. hype hype, hon är bäst!


9 januari 2012

historia del 2

Koppartryck anno 2008. Redan då var allt utom min kropp kopplat till ett stort företag och uppköpt (närå, ni kan vara lugna, jag är inte smygreklamande på bloggen)

konsthistoria del 1

Hittade den här cool-kickass-katt när jag var hemma, tror tillochmed jag tryckte upp denna på något tyg. Om någon dag kommer denna med all sannolikhet få en kopia i uppdaterad version.