31 december 2012

Nyår, löften & det här jävla skitåret.

Okej, 30-dagarslistan går segt och vi kan ju hoppas att jag blir klar med den innan jag dör.

Firar in det nya året med att inte orka gå upp ur sängen och hoppar till av alla jävla raketer som smäller. Om nästa år inte slutar bättre så har jag lite framtidshopp.men nåväl, än finns det hopp och mitt nyårslöfte i år blir precis tvärtemot hela den jävla lyckoindustrins hittepå.

Jag ska få vara less bitter och förbannad utan att varje gång ursäkta mig(för min egen skull, sen får man ju inte sluta försöka vara ödmjuk för den sakens skull)

Just nu är jag mest svinförbannad och less men istället för att försöka få ut det mår jag mest piss och lever som en eremitkräfta. Så 2013, pax vara bitter, arg, börja träningsslåss, öva upp på att inte bry mig och ta åt mig personligt samt att VANDRA MED ANDRA, för nä det är så himla synd att mest gå sin egen väg och inte veta hur man ska säga till andra hur glad och stolt man känner sig.
Gå sin egen väg gör man hur som helst och jag hoppas 2013 blir både ensamt och tillsammans med en touch av balans(dvs att mina sömnstörningar reder ut sig och jag slipper sömnmediciner hit & dit. )
Vem vet 2014 kanske jag har ett stabilt liv igen. Jobba långsamt tror jag det heter.

Kram / eder konstnär, som snart debuterar i en podcast!(mer om det senare)
Gott nytt år!